Træk vejret dybt og hør lidt jazz…

Ja, det lyder faktisk helt voksent. Nogle gange har jeg bare brug for at trække det “mentale” stik ud og hengive mig til noget musik der lige matcher mit humør og min energi, eller mangel på samme.

norah_jones

Norah Jones – Kilde: Google

I skrivende stund lytter jeg til Norah Jones som synger sangen “The Nearness Of You” og jeg føler virkelig at hun tager fat i mit ansigt og synger direkte ind i mit sind og puster nyt mod, ny energi og glæde derind. Kan mærke at det er den bedste måde at starte 2016 på. Nå ja, Godt Nytår allesamen! Håber i kom godt ind i det nye år og har mod på det hele, selvom 363 dage der ligger foran godt kan virke en anelse uoverskueligt at tænke på at komme igennem. Tag en dag af gangen.

Pfffffff lyder det fra mine læber imens jeg puster dybt ind og ud. Kan mærke min krop stritter lidt imod at give slip og slappe af. Lukker mine øjne og lader musikkens og Norah Jones’s stemme gøre resten. Selvom min indre kalender fortæller mig at dette år bliver fyldt med udfordringer og spændende oplevelser, så prøver jeg at blot fokusere på at trække vejret, lade kroppen overgive sig og slappe helt af. 12459851_10153871676362710_681655692_n

Måske du kender følelsen af at have behov for at trække dig ind i dig selv, puste ud og finde sig selv.
Hvad er din måde at koble af på?

Jeg kan varmt anbefale at tjekke Spotify playliste ud der hedder “Hyggelig Jazz” som er proppet med gode jazzsange som din krop vil takke dig for at lytte på hvis man har brug for at koble af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *