Vejen frem er ikke altid lige…

Hej igen folkens!

Ja, jeg ved det godt. Det er pænt lang tid siden jeg har skrevet et blogindlæg på min blog.
Jeg er sådan set ikke “ked af det” da jeg ikke skriver blot for at komme ud med noget. Der skal være noget at fortælle, noget at sige, noget kød på grillen kunne man jo sige. Det føler jeg der er nu!

Sidst jeg skrev et indlæg lå de kolde vinde stadig henover Danmark og jeg beskrev min tur til Zoo med mit kamera i favnen.

Jeg har nu færdiggjort grundforløbet på Teknisk Skole som skiltetekniker og da jeg ikke har fundet mig en praktikplads ude i detInstagram Kollage “rigtige marked” så giver skolen mig mulighed for at tage praktikforløbet på skolen. Jeg søger stadig, men da markedet for jobs indenfor den branche er meget begrænset og de jobs der bliver ledige bliver taget på et øjeblik.
Jeg har ikke tænkt mig at fortælle så meget om skolen pt. det skal jeg nok skrive om i et separat blogindlæg. Kan i hvert fald fortælle at min kreative side bliver udfordret og inspireret.

 

Nøglerne til et nyt kapitel.

Jeg er flyttet i lejlighed som jeg har glædet mig til i flere år. Det var så vildt at stå med nøglerne i hånden da jeg overtog lejligheden, som er på 31 kvadratmeter. Det er ikke meget, men det er nok til en start. Jeg er i fuld gang med at indrette mig og kæmper for at finde den følelse af at lejligheden er min. Det var mærkeligt at se den tomme lejlighed, som i starten slet ikke føles som “min”, følte næsten at jeg boede på et hotelværelse hvor der kun står de mest basiske møbler. Nu hvor at mine møbler, seng og andre ting er kommet ind, begynder den følelse af “hjem” så småt også at dukke op i kroppen.10344840_10152462977812710_8523409380796221418_n

Billeder af min lejlighed skal i nok få at se. Jeg har allerede postet et par stykker inde på instagram samt twitter. Der er i mere end velkommen til at tjekke de skud jeg allerede har fået taget. Jeg ser min lejlighed som mit næste store personlige projekt, udover det at være blogger som jeg nu via dette indlæg starter op igen med at lave. Derudover kommer min Youtube kanal også i gang. Så der kommer til at blive lidt at se til, men det skal nok blive sjovt.

Mht. titlen på dette indlæg så bunder det lidt i at jeg altid har haft en lidt svingende vej igennem livet, i hvert fald hvad uddannelse og job angår. Der har været prøvet en del igennem årene og mange erfaringer er blevet gjort. Jeg har især også oplevet nederlag, både privat men også mht. uddannelse og job.

På en eller anden måde kommer jeg altid en smule op igen. Det fighterånd kan jeg i dag tydeligt se i min mor også. Det kan godt være man behøver hjælp og vejledning samt måske en skulder at puste ud ved men man kommer videre. Det er hårdt men videre må man jo. Jeg har vidst fortalt om min personlige krise jeg havde for nogle år tilbage hvor jeg måtte flytte hjem til min mor indtil jeg havde fundet ro og vejen op igen. Det at jeg nu er kommet det skridt videre i egen lejlighed, kræver i den grad at jeg passer på mig selv, min hverdag og min økonomi.
– Så det hedder tungen lige i munden, hver dag!


10464279_10152535067787710_5986423349942076562_n

Fotogragering og Instagram

Jeg har en ret aktiv Instagram og jeg tager generelt mange billeder med min smartphone.
Jeg elsker det!
Jeg har også et spejlreflekskamera og det bliver også brugt, men jeg har det ikke altid med mig på farten. Så derfor er de fleste billeder taget med min iPhone. Jeg nyder at spotte motiverne og skyde dem. Det er alt fra blomster, arkitektur og andre spændende ting jeg møder på min vej igennem hverdag og weekend.

Hvis du har lyst, så er du mere end velkommen til at følge mig på Instagram

Vejen videre…

Min vej igennem livet har ikke altid været lige og det tror jeg heller ikke den bliver fremover men jeg er klar, mere end klar til de

udfordringer der venter forude. Jeg ved at jeg falder og slår mig igen, men det er jo blot naturligt og giver livserfaring.
Hvis man ikke falder og fejler, så lever man slet ikke sit liv 100%.

Så … “Here I am!”
Videre i livet, videre i lejlighed og på nye eventyr.
Et gammel kapitel er færdigt og et nyt kan begynde.

Jeg er ikke en anden end før, jeg er bare blevet klogere på mig selv.
Så… læs i bare med på bloggen her. Måske i også kan lære lidt og skabe jeres egne erfaringer udfra hvad jeg skriver.
Det ville gøre mig yderst glad hvis i gjorde.

Tak for jeres opmærksomhed.

2 Responses to Vejen frem er ikke altid lige…

  1. Endelig et blogindlæg igen! Fantastisk at høre hvordan det går, og god læsning hvis man sidder i toget 🙂

  2. Kasper says:

    Godt at høre nyt fra dig, Matti! Det gode ved dine indlæg (og din blog generelt) er netop, at du tager dig tiden til at genoverveje dine indlæg med omhu. Der er altid en masse interessante tanker, og du skriver ikke overflødige og “ligegyldige” indlæg. Man kan altid snakke om hyppigheden af indlæg, men hér skal jeg vist ikke selv komme for godt i gang. Få (men gode) indlæg er bedre end en masse overflødige, ikke? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *