Mit liv som fodboldmanager

Photobucket

Kender du Virtual Manager?

Virtual Manager er det spil jeg faktisk har spillet længst tid. Min klub blev oprettet helt tilbage i 2006, på en lun Juli eftermiddag.

Spillet begyndte i året 2004 (så vidt jeg ved) og jeg kom så til i 2006, som sagt, og har været i gamet lige siden. Der har været en stor udvikling i selve spillets brugerflade, samt funktioner. Nogle ændringer og tiltag er blevet modtaget bedre end andre, men generelt set så holder “Vman” stadig kursen.

 

Photobucket

Mit klubnavn har været Drumchamps lige siden starten, og du er velkommen til besøge klubben. Det er faktisk gratis at starte en klub op derinde, det er først senere når du blir en smule bedre at det koster dig penge at være med.

Jeg har både prøvet at være næsten i top, men også i bunden. Det tager tid, og der er ingen nem vej frem til succes. Det kræver is i maven, god fornemmelse for pris, udbud og efterspørgsel – men bare rolig. Der er en grundig guide der hjælper dig i gang, hvis du vil prøve kræfter med spillet.

Lige pt. ser min egen klubsituation sådan her ud:
Photobucket

 

Spillet har også et bredt forum, hvor man kan få svar på alverdens spørgsmål – Både om selve spillet, dets regler men også alt muligt andet der ikke direkte har med spillet at gøre. Man bliver nemt grebet af det, og det kan jeg ærligt sige at jeg er et levende eksempel på. Det er sjovt, men hvis du stræber efter at finde et spil med store pengepræmier og den slags, så skal du ikke spillet dette spil. Det er fuldkommen uden pengepræmier.

Lige nu er udviklerne i gang med at lave et nyt og bedre system til f.eks taktik, og kampvisning. Det bliver utrolig spændende og se hvordan det hele bliver, så følg med på her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *