Starter igen på Youtube!

youtube-logo

Angst blev til pause.

I har måske godt lagt mærke til at jeg har været meget inaktiv på min Youtube Kanal, men nu skal det være slut! Jeg har holdt pause fordi jeg både følte en vis form for “sceneskræk” men også den frygt om folk kunne lide det jeg lagde ud. Det er faktisk mærkeligt at ros og stigende besøgstal kan gøre en angst for at fortsætte, men det er intet mindre sandheden om hvorfor jeg holdt pause.

Så nu vender jeg stærkt tilbage. Hvor ofte jeg udgiver en video ved jeg ikke, men jeg har i hvert fald fået blod på tanden samt smidt en del af min sceneskræk væk. Den er der stadig, men det er min plan at jeg skal udvikle mig på den front. Så jeg til sidst bliver helt vandt til at lave vlogs.

Når jeg vil udvikle mig, og blive bedre, så søger inspiration hos andre Youtube Vloggere. Det er utrolig spændende, lærerigt og underholdende at kigge på hvad andre har lavet. Det er dog også denne del som har gjort at jeg har fået sceneskræk. Det at jeg fik besøg, kommentarer og folk synes godt om de videoer jeg har lavet, gjorde at jeg ønskede at næste video fra min side af skulle være bedre den forrige! Det gjorde at jeg blev angst for ikke at være god nok. Det gjorde at jeg mistede mit mod, og gejst til at fortsætte. Satte det hele på standby og tænkte jeg ville fokusere på min blog.

Youtube med nyt design

Her for en lille uges tid siden, da jeg var inde for at besøge min profil. Skulle jeg vælge om jeg ville have det nye design som Youtube havde lavet. Jeg valgte at sige ja, og sad og ordnede lidt på den nye side. Det ser faktisk ret godt ud. Det gør også at jeg føler at jeg bør komme i gang igen! Vise hvad jeg kan, udvikle mig og komme videre!

Så hvis i er klar til flere videoer fra min side af, både personlige videoer og produkt unboxinger. Så er jeg også ved at være godt klar til at vise jer hvad jeg har i ærmet!

 

Det nye Youtube

 

 

Jeg kan godt lide det nye design, selvom det på mange måder minder om Google+ og Facebook. Der er komme flere muligheder for at finde nye seere til sine videoer og gøre det hele bedre selv! Det ser spændende ud og jeg vil da helt klart også anbefale dig at prøve det nye  youtube design, hvis du ikke allerede har valgt det.

Hvis du vil ind på min kanal, så kan du komme derind ved at trykke HER!

3 Responses to Starter igen på Youtube!

  1. Łucs_Ðesign says:

    Fedt !!! Start igen

  2. Rasmus says:

    Pt. fortryder jeg at have skiftet om.

  3. Hans says:

    Keep going! Tro på dig selv. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *